Grön smoothie recept

Grön smoothie receptGröna smoothies har blivit väldigt populära på sistone och det är tur för det är både riktiga näringsbomber och supergoda. Kanske låter det knasigt att blanda grönsaker som spenat, broccoli och avokado med söta frukter som banan, äpple och apelsin. Men oj så bra det blir! Sötman och beskan går perfekt ihop och dessutom får man till en fantastiskt konsistens med hjälp av avokadon. Det här förslaget på en grön smoothie recept är perfekt om du inte är en van grönsaksdrickare men vill testa på att blanda in mer än söta frukter.

Grön smoothie recept

1 stor näve Spenat
1/2 Avocado
1/2 Banan
1 dl Apelsinjuice (eller råsaftcentrifugera 1-2 apelsiner)

Skölj spenaten och skala avokadon och bananen, sen är det bara att köra smoothien i mixern, tillsätta apelsinjuicen och du har en smarrig och näringsrik grön smoothie!

Testa även dessa varianter på grön smoothie recept.

grön smoothie recept

No Responses

Lämna ett Svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *