Smoothie Hallon – Ett av Våra vilda bär – En stark antioxidant källa

smoothie hallon

 

Smoothie Hallon

Visste du hallon att de odlats i Sverige sedan medeltiden?

Nu är det hallon säsong för fullt och det finns gott om dessa vilda bär att hitta i våra svenska skogar. Om du inte hittar färska går frysta lika bra. Men tänk då på att köpa svenska hallon, det smakar bättre.

1/2 dl Havregryn

1/2 dl Kvarg

1 dl Hallon

1 tsk Honung

Här kommer en smoothie Hallon som mättar:

Kör alla ingredienser i mixern.

Havregrynen tillsammans med kvargen ger en härlig krämighet. Hallonen får stå för antioxidanterna, denna smoothie hallon är perfekt nu i förkylningstider då vi verkligen behöver ha ett bra förråd av vitaminer och antioxidanter i kroppen. 

Lämna ett Svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *