3 Nyttiga Smoothie utan yoghurt – Slipp förkylning, få energi utan laktos!

En majoritet av världens befolkning är laktosintoleranta så här kommer tre Smoothie utan yoghurt eller mjölk som enbart innehåller frukter, grönsaker för ett rent smoothie upptag. Klicka på respektive bild för att komma till receptet.

Mot förkylning:

Melon, blåbär och kiwi bekämpar effektivt förkylning.

smoothie utan yoghurt

Få energi:

En perfekt start på dagen med massvis av härlig grön klorofyll: Spenat, avokado, äpple och mycket mycket mer gott. Testa och få tonvis med ny energi i denna smoothie utan yoghurt. Avokadon ger den dess härligt yoghurtliknande konsistens.

smoothie

Dämpa sötsuget: 

Söta Banan, jordgubb blandat med besk grapefrukt och syrliga hallon gör denna smoothie perfekt att inta när sötsuget håller på att ta över.

smoothie utan yoghurt

Lämna ett Svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *