Hydrate me Please – Vattenmelon, persika och hallon Svalkande Juicepress recept

VattenmelonUnder varma sommardagar är det viktigt att man får i sig rikligt med vätska. Då passar detta juicepress recept som handen i handsken. Vattenmelon och persika är just nu i säsong så passa på och njut fullt ut!

Kuriosa om Vattenmelon:

Vattenmelon tillhör gurksläktet och innehåller massvis med nyttiga mineraler och fibrer som passar perfekt i detta juice recept. I Japan är det vanligt att ge bort en vattenmelon om man är bjuden hus någon så då har japanska odlare tagit fram en kvadratisk vattenmelon: Kolla själva: https://www.youtube.com/watch?v=2JNSpMhJLvg

Hydrate me please Juicepress recept

200 gr Vattemelon 1 Persika 50 gr hallon Skär bort skalet från vattenmelonen och kärna hur persikan. Centrifugera och njut av detta svalkande juicepress recept!

2 Comments
  1. juli 5, 2014
    • juli 8, 2014

Lämna ett Svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *