The Ginger Grape Juice – uppigande energigivande juice

juice

Uppiggande, fräsch, söt och syrlig. Allt på samma gång är denna härliga blandning av färskpressad grapefrukt och ingefära. Grapefrukt faktiskt inte funnits längre än sedan 1800-talet då den hittades som en korsning mellan apelsin och pomelo. Namnet fick den då den växer som grapes (vindruvor på engelska) i klungor vilket inte andra citrusfrukter gör. Grapefrukten är känd för sina många positiva hälsoeffekter och på verkar fettförbränningen i rätt riktning. Dessutom är den proppfull med c-vitamin och antioxidanter. Ingefäran har förutom sin intensiva smak och många positiva hälsoeffekter en inflammationshämmande effekt.

The Ginger Grape Juice

2 Grapefrukt
3-4 cm Ingefära

Skala grapefrukten och sätt därefter igång din råsaftcentrifug. Kör igenom grapefrukterna och sedan ingefäran som inte behöver skalas innan. Drick genast så du hinner få i dig alla hälsosamma näringsämnen innan de dunstar ur glaset.

Sugen på fler juicer eller smoothies med grapefrukt? Kolla in här.

Lämna ett Svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *