Carrot Flu Fighter – smoothies recept mot förkylning

smoothies recept

Förkyld igen? Snart slutar förkylningarna att dugga lika tätt som de gjort under våra tre första månader. Men man måste va på sin vakt, påskgodis och vårdrinkar har en tendens att dra ner immunförsvaret och det vill vi inte. Den här smoothien är fullproppad med antiförkylnings ingredienser och  het här är ett perfekt smoothies recept att ta till både när man vill förebygga förkylning som påskynda tillfriskning. Morot, ingefära, äpple, tomat och citron toppas med honung och gärna lite vaniljhavremjölk och man känner för det!

Carrot Flu Fighter – smoothies recept

2 Morötter
1 Citron
3 cm Ingefära
1 Tomat
1 Äpple
1 msk Houng
1/2 dl Vaniljhavremjölk

Eftersom det här är en härlig smoothie med lite konsistens ska du bara råsaftcentrifugera morötterna, ingefäran och tomaten. Sen häller du över i mixern och tillsätter äpple, citron (i klyftor utan skal), honung och mjölk om du vill. Mixa, häll upp och sjasa bort förkylningen!

smoothies recept

Vill du stärka ditt immunförsvar ytterligare? Kolla in den här gröna juicen.

Lämna ett Svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *