Honey Blue – smoothie recept med antioxidantbomb

Blåbär, kiwi, vindruvor och honungsmelon, därav namnet Honey Blue! Det här är ett underbar smoothie recept som ger en härlig spark i baken om man behöver energi. Blåbär innehåller mängder med antioxidanter som hindrar våra celler från att åldras, blåbär innehåller faktiskt hela tre gånger så mycket antioxidanter som de näst rikaste källorna som är te och rödvin. Detta smoothie recept kan så klart också göras direkt i råsaftcentrifugen om man vill men mycket gott och nyttigt sitter i fruktköttet och därför passar den allra bäst som smoothie.

Honey Blue Smoothie Recept

1/2 Honungsmelon
1 dl Blåbär
10 Vindruvor
1 Kiwi

Näringsinnehåll: 127 kcal

Mixa alla mumsiga ingredienser i en riktigt bra mixer i cirka en minut. Njut sen av din egengjorda smoothie och känn energin i kroppen!

Smoothie recept

Är du sugen på att testa en riktigt grön juice! Med superingredienserna broccoli och spenat? Kolla in det här 5:2 dieten receptet. (Inlägget handlar om juicefasta men receptet kan användas när som helst!)

Lämna ett Svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *