Pink Banana Bliss – jordgubbssmoothie recept

jordgubbssmoothie recept

Pink Banana Bliss, bara namnet får det att vattnas i munnen! Detta jordgubbssmoothie recept är toppat med banan, hallon och lite oväntat grapefrukt. Grapen ger en fantastiskt syra till den annars söta, lena smoothien. Jordgubbarna är grunden i receptet och ger den söta fina tonen i smoothien. Den passar som frukost, mellanmål eller som en härlig milkshake ute i solen. Njut av detta goda jordgubbssmoothie recept, det är du värd!

Pink Banana Bliss – jordgubbssmoothie recept

2 dl Jordgubbar
1 Banan
1/2 Grapefrukt
1 dl Hallon
Fyll på med vatten eller yoghurt till önskad konsistens.

Näringsinnehåll: 195 kcal (utan yoghurt)

Mix och trix. Kör bara ner alla ingredienser i din mixer, se till att jordgubbarna och hallonen är ganska tinade och du använder frysta, så får du fram smakerna ännu bättre i smoothien. Häll upp och njut!

jordgubbssmoothie recept
En annan härlig jordgubbssmoothie är Morning Glory som också är inflammationshämmande, den hittar du här. 

No Responses

Lämna ett Svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *