Pear spirulina energizer – färskpressad juice med kläm

färskpressad juice
Pear Spirulina Energizer är som namnet antyder en grön fin färskpressad juice med mycket smak och kläm, som jag kallar det! Klämmet i det hela är sellerin som ger en klämmig och framför allt oblyg framtoning. Dessutom har vi spirulinan som är extremt rik på protein och klorofyll. Det är en superfruit (eller superalg) som du kan läsa mer om här. Denna färskpressade juice är sedan toppad med sött päron och sharonfrukt som gör den härlig drickvänlig!

Pear spirulina energizer – färskpressad juice med kläm

1 Päron
1 Sharonfrukt
1 stjälk Selleri
1 tsk Spirulina (efter smak)

Näringsinnehåll: 142 kcal

Dags att låta råsaftcentrifugen få arbeta när det gäller denna färskpressad juice. Skär av skaft och botten på päronet, bladen på sharonfrukten och kör sen i alla ingredienser i centrifugen. Fyll på med vatten om du vill ha den rinnigare. Spirulinan rör du i med en sked på slutet. Lär mer om vad jag har skrivit om Spirulina här:

Superfooden Spirulina

Färskpressade juicer och smoothies är det svårt att få nog av. Kolla in de här goda gröna slurkarna!

färskpressad juice färskpressad juice

No Responses

Lämna ett Svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *