7 Superfoods att blanda ner i din Juice – Detoxa med chlorella

Med hjälp av riktigt bra tillskott kan du spetsa till dina juicer och smoothies och göra de extra näringsrika. DU kan dessutom få din smoothie att passa just dina behöv. Är du förkyld och vill stärka ditt immunförsvar, behöver du extra järn eller magnesium. Eller vill du du bara boosta dig själv med mer kraft och energi. Här följer 7 superfoods som du enkelt kan tillsätta din juice. Gör en superjuice!

1. Hampa
hampaStyrka och uthållighet! Det säga Hampa tillföra.  Hampa är rik på protein, kostfiber och omega fetter. Växer i princip överallt på planeten och är därför oftast lätt att odla och få i ekologisk form. Hampaoljan som du får i dig genom att blanda ner hampa i juice eller smoothie är näringsrikt för din hud och ditt hår.
Hampa från Renée Voltaire 

2. Chlorella
Chlorella När du vill avgifta och detoxa! Består av cirka 60 procent protein och är därför ett vanligt tillskott för vegetarianer som vill få i sig mera protein i sin kost. Chlorellan växer klart på 6 veckor. Den är en sötvattensalg som är extremt rik på klorofyll och vitaminer.
Chlorella från Superfruit
 

3. Spirulinachlorella
The king of Superfoods! Spirulina är en alg som är extremt rik på protein och klorofyll. Sprulina är så bra att det finns ett helt inlägg om bara detta tillskott, läs mer om det här:

Superfooden Spirulina 

4. VetegräsMighty Greens, Hälsa & Välmående - Alpha Plus
Vad sägs om lite yngre celler? Vetegräs kallas nämligen för ungdomens källa på grund av den höga halten klorofyll som sägs skydda aktivt mot cancer. Vetegräs innehåller vitaminer, mineraler och dessutom aminosyror som är kanon om du vill bygga muskler. Dessutom går det utmärkt att odla själv!
Vetegräs från Superfruit

5. Acai
När du inte vill bli sjuk! Proppfullt med B- och C-vitaminer, mineraler, fibrer, protein och fytonnäringsämnen. Dessutom massor av kalium, kalcium, järn, magnesium, koppar, fosfor, kalium och zink som acaibär har ovanligt hög halt av. Zink  har en viktig uppbyggande och ämnesomsättande funktion i kroppen.

Go Fo Life Raw Acai Pulver 

6. Chia
Skippa fisken! Två teskedar av chiafrön ger dig hela dagsbehovet av omega 3, det du! Chiafrön har även visat sig motverka inflammation i tarm och mage. Chiafrön kan också ha positiv inverkan på hjärtat med sitt höga innehåll av kalcium, omega 3 och alfalinolensyra.

Superfruit Chia Frön

7. Maca
Stressa av, bli piggare och öka sexlusten med maca! Maca är en rotfrukt från Anderna som använts sedan utminnes tider. Den innehåller riboflavin (B2) och Niacin (B3) som bidrar till att minska trötthet.

Go Fo life Raw Maca EKO pulver

Hoppas att du kan använda någon av dessa superfood för att leva ett hälsosammare liv!

Länkarna ovan är affiliatelänkar och går till ställen där vi handlar dessa Superfoods. Om du beställer vi ovanstående länkar så får vi på råsaftcentrifugen en del av ditt köp som tack för att vi tipsar. Men gör det endast om du verkligen behöver något av det vi tipsar om. Det kostar inget extra för dig, om du vill köpa så tackar vi att du vill stödja oss och vår hälsosamma sida!

Lämna ett Svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *