Spirulina Spinach Power – råsaftrecept hälsokick

råsaftrecept

Är inte det här en hälsokick så finns det nog inga sådana! Detta råsaftrecept på spenat, äpple, melon och näringsbomben spirulina! Läs mer om spirulina och dess immunstärkande, virushämmande och cancerskyddande egenskaper här.
Melonen ger en fin sötma till juicen och äpplen ger en pigg fräschör. Spenaten tillför vitaminer och mineraler som vitamin C och kalcium.

Spirulina Spinach Power – Råsaftrecept

30 g Spenat
2 Äpplen
150 g Honungsmelon
1 tsk Spirulina
Vatten efter tycke och smak

Till den här råsaftreceptet behöver du även en mixer, de färska spenatbladen är så späda att det inte blir så mycket kvar av dem när man kört de genom centrifugen. Så börja med att skära bort kärnhuset på äpplena samt skalet och kärnorna på melonen och dela den så du får cirka 150 g. Nu är det dags råsaftcetrifugera  äpple och honungsmelon. Häll sedan över juicen till mixern, lägg i spenatbladen och 1 tsk spirulina.

Läs mer om vad vi har skrivit om superalgen Spirulina Här! 

Är du sugen på ett fruktigare råsaftrecept? Testa Berry Blue Slimmer eller Morning Glory!

No Responses

Lämna ett Svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *