Morning Glory – Inflammationshämmande juice recept

juice recept

God Morgon! Det här är ett uppfriskande juice recept som piggar upp morgontrötta kroppar. Innehåller röda antioxidanter och citrus med kolesterolsänkande och inflammationshämmande egenskaper. Dessutom är den riktigt smaskig!

Morning Glory Juice recept

2 Apelsiner
1 Blodgrape
1 dl Hallon (går lika bra med upptinade som färska) 
1 dl Jordgubbar (går lika bra med upptinade som färska) 

Näringsinfo: 196 kcal (beräknad på en ungefärlig vikt av alla ingredienser, apelsiner och blodgrape kan variera i storlek)

Skala och kärna ur citrusfrukterna och kör sedan alla härliga frukter och bär i råsaftcentrifugen.

Smakkompisar och hälsosamma effekter. Apelsin och jordgubbar är smakkompisar och fungerar alldeles utmärkt tillsammans, syran och sötman lyfter fram varandra. Blodgrapen och citrus i allmänhet har en kolesterolsänkande effekt då de innehåller substansen hesperidin som både påverkar kolesterolet och blodtrycket i märkbar grad. Apelsin har även en skelettstärkande och en viss fettförbrännande effekt eftersom den innehåller c-vitamin.

Se även  morgonsmoothien med fettförbrännande effekt, Blue Berry Slimmer här!

Lämna ett Svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *