Råsaftcentrifug recept – Gör Apple Lover- med sötma och syra

råsaftcentrifug recept

Juice på äpple, citrus och hallon… mums!

Äpplet ger en fräschhet till juices som är underbar, både syrlig och söt på samma gång. Just äpple är också en utomordentligt bra frukt att köra i råsaftcentrifugen, det blir en jättegod saft. Det är dock lätt att man får med lite skum och att juicen blir lite grumlig, det beror enbart på hur bra råsaftcentrifugen du har är, läs ett test av råsaftcentrifugen här så är det lätt att välja rätt variant.

Apple Lover Råsaftcentrifug recept

2 Äpple
1 Apelsin
1 dl Hallon

Näringsinnehåll:  168 kcal

Skär bort kärnhuset i äpplet så att det inte fastnar i råsaftcentrifugen och sätt sedan igång och juica! Blanda ner Apelsinen och hallonen. Servera gärna med lite äppel- och apelsinklyftor till, blir kanongott!

Är du sugen på ett annat råsaftcentrifug recept? Morning glory fungerar lika bra till frukost som mellanmål!

Lämna ett Svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *