Om Råsaftcentrifug.nu

råsaftcentrifugsmoothiebar

Är du också nyfiken på det här med råsaft och råsaftcentrifug? Juicigt välkommen till denna nyttiga, goda och roliga blogg!

Råsaftcentrifugen.nu är en blogg för dig som vill känna energin spritta i kroppen med recept, test, tips på juiceingredienser och mycket annat kul som hör råsaftcentrifugeringen till, klicka dig vidare i denna spritt språngande råsaftsblogg! Smoothie recept hittar du också!

Vi som står bakom bloggen heter Lisa Andersson och Erik Huss. Vi är ett par som älskar allt som är hälsosamt. När vi inte använder vår råsaftcentrifug  tränar vi inför nästa marathon, gör vi övningar på yogamattan och testar de senaste nyttigheterna på marknaden. Parallellt med www.råsaftcentrifugen.nu driver vi även en hälsoblogg som heter http://lisaoerikshalsoblogg.ellematovin.se/ där du får ta del av hälsotips för en bättre vardag. Lisa driver även en av Sveriges största sajter inom 5:2 Dieten (www.5-2dietenrecept.se) där hon hjälper folk att fasta 2 dagar i veckan.

Vi driver också Hälsocaféet Lisa & Erik där du hittar bra mat med bra grejer för kroppen, själen och planeten.

Hos oss kommer du hitta allt från läckra nypressade juicer & smoothies och matiga luncher till rawfoodbrownies och de allra godaste av kanelbullar bakade på fina, rena råvaror. Bra mat helt enkelt utan pekpinnar!

Låter det spännande så lajka oss på Facebook!

Läs mer om hälsocafé Lisa&Eriks Här.

Råsaftcentrifug

Att göra juice i en råsaftcentrifug har blivit en stor trend i Sverige och i andra hälsomedvetna delar av världen det senaste åren. Och det är både kul, nyttig och framför allt gott! Vi vill undvika att stoppa i oss tillsatser, socker, olika e-nummer och andra onaturliga ingredienser.

Att den rådande mat- och hälsotrenden är här med buller och bång för med sig att allt fler av oss vill laga mat från grunden och dessutom är det större än någonsin att göra-det-själv. Råsaftcentrifugen speglar vår tid och bakar in allt trendigt och nyttigt i ett.

Du kan göra råsaftsjuice på alla grönsaker och frukter du kan tänka dig och du väljer själv om din juice ska vara fruktig, matig, kryddig eller varför inte grön.

Råsaftcentrifugen pressar ut enbart ut det allra bästa. Råsaftcentrifugen pressar ur råvaran och sorterar bort avfall som fruktkött och skal. Men fortfarande får du i dig de allra nyttigaste ingredienserna som just skalet innehåller som du i vanliga fall skalar bort.

Vill just du också testa på nyttojuicerna och känna energi spritta i kroppen? Klicka dig då vidare och hitta just ditt favoritrecept. Klicka dig fram mellan nybörjarjuiceer, starkare juiceer och fantastjuiceer! Klicka dig fram till fruktigt eller kryddigt, frukost eller lunch. Välkommen in i en hälsosam värld till bredden fylld av gott och grönt!

Går du i tankarna på att köpa eller ge bort en Råsaftcentrifug?

Läs våra rekommendationer innan du bestämmer dig här:

Råsaftcentrifug Test 

Råsaftcentrifugera mera!

6 Comments
  1. december 26, 2014
    • januari 29, 2015
  2. februari 28, 2015
    • mars 27, 2015
  3. januari 18, 2017

Lämna ett Svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *